Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Sajnos aranyerem van, valaki...

Sajnos aranyerem van, valaki segítene?

Figyelt kérdés

Sajnos aranyérrel küszködöm, lassan 3 éve, melyben voltak tünetmentes és igazán fájdalmas időszakok. Sajnos most jó ideje az utóbbiak érvényesülnek. 2017. Júniusában Crhon betegséget diagnosztizáltak nálam, melyre jelenleg is gyógyszert szedem. 2017. Augusztusában volt egy Gyomor s Vastagbél tükrözésem, melyet egy béltisztítás előzött meg. Sajnos azóta problémákkal küszködöm. Voltam többször is Proktológusnál, de javulást nem érzek sajnos azóta sem.

Belső s külső aranyerem is van. Önvizsgálat s leletek alapján egy "elefánt fül található" (dió nagyságú) s mellette kialakuló 2 kisebb csomó, mely mindig kint van. Belülről végbél repedésem nincs, viszont bal oldalt igazán megvastagodott eret érzek, ami folytonosan lüktet s dagadtnak érzek. Nehézkessé teszi az aplikátor felhelyezését is, nem beszélve a székelésről.

Jelenleg Detralexet szedek és posterisan forte kúpot/kenőcsöt alkalmazok. Teljesen kilátástalan vagyok. Kérem tudna segíteni?

21/F Bács-Kiskun megye

2018. febr. 2. 20:21
 1/2 anonim ***** válasza:

38 éves Crohn beteg vagyok, tinikoromban diagnosztizáltak.

Őszinte leszek.

Nekem is volt aranyerem, de megszűnt magától.

A végbélfal miatt kialakult repedések miatt sipolyok keletkeztek, amik kirohasztották az érzőidegeim egy részét, így nem zár már olyan erősen a végbélizomzat, és nem alakul ki sem aranyér, sem repedés, és nem fáj már.

Ez kb egy öt éves folyamat volt, a végén szépen megplasztikázták a lelógó bőrt és ennyi.

Addig újságpapírt csavartam fel és tettem a fogaim közé, úgy mentem nagyWCre, hogy ne hallja a kislányom a szenvedésemet. Az intenzív fájdalom kb egy év volt.

Kitartást nem kívánok, mert más választásod úgy sincs, a Crohn betegség egy durva menet, sajnálom.

Cytosan-t szedek, az kicsit enyhíti a tüneteket.

Jobbulást.

2018. febr. 3. 22:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Reméljük minél hamarabb alább hagy a fájdalom! A plasztikai műtét díjmentes volt? A műtétet követően gyorsan meggyógyult a heg? Sajnos már akkora, nekem is a bőrnyúlvány, hogy zavaró..minden értelemben.
2018. febr. 4. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!