Valóban meglenne a rák ellenszere? Mit gondoltok erről?
Nincs meg, ne aggódj.
Még kismillió ilyen cikk van ezen kívül.
Én hülyeségnek tartom azt,hogy a gyógyszercégek ne engednék.
A rák bárkit érinthet, szegényt,gazdagot, fiatalt, időst.Borzalmas dolog, nem értem miért ne adnák ki a gyógyszereket, gyógymódokat, ha lenne.
Biztos nagy üzlet nekik a rák,de annyi más mindenből van még bevételük, nem hiszem,hogy nem akarnák gyógyítani a rákot,ha lehet majd
Dehogyis van.
Hagyjuk már, amúgy ahhoz, hogy egy gyógyszer forgalomba keülrhessen kell kb. 15 év.
Előbb egereken-állatokon kísérleteznek, aztán emberhez hasonlító szervezeteken, majd 5-6 év múlva TALÁN elkezdhetik embereken használni, de még úgysem biztos, hogy forgalomba kerülhet.
Svájcban már 8 éve kísérleti stádiumban van egy, a hasnyálmirigyrákra ható megoldás.
Ismerősöm megkapta - állta neki az OEP -, azóta... hát, még él, pedig a hasnyálmirigy-daganat pár hónap-egy év és megöli az embert.
Ez volt nyolc éve, de a gyógyszer még mindig nincs a svájci gyógyszerpiacon SEM, továbbra is kísérleti szakaszban tartják a mellékhatások miatt.
valóban nagy áttörés történt a rákgyógyításban, de sajnos hosszú folyamat, mire meglesznek az emberkísérletek, gyógyszerek, stb. viszont van akkora jelentősége, hogy igenis ünnepeljen a tudományos világ.
azt azért elég meredek kijelenteni, hogy "dehogyis van". emberek évtizedes munkájáról van szó.
Én szerintem ha van pénzed akkor megvehetsz mindent. Sok helyen vénás magas dózisú C vitaminnal gyógyítanak.
De most olvastam egy cikket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!