Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pajzsmirigy túlműködés, miért...

Pajzsmirigy túlműködés, miért nem fogyok?

Figyelt kérdés
3 éve diagnosztizáltak nálam pajzsmirigy túlműködést. Gyógyszeres kezeléssel beállították másfél év alatt. Abbahagytam a gyógyszer szedését tavaly nyár elején, fogytam 10 kilót. A gyógyszer előtti súlyomat nyertem vissza, aminek nagyon örültem. Aztán újra szörnyű eredményeim voltak, megint gyógyszerek tömkelege, híztam 16 kilót, miközben az anyagcserém elég rendesen belassult, emészteni alig emésztettem, fel voltam puffadva folyamatosan. Az eredmények viszont nem javultak. Az orvos már ott tart, hogy szedjek havi szinten 140 darab tablettát, de én nem teszem, ha a szedése mellett sem javult az állapotom. Közben az anyagcserém beindult (ha nem is olyan intenzíven, mint ezelőtt), viszont nem igazán fogyok. 3 kiló lement már rólam lassan 3 hónap alatt, de amikor tavaly az a 10 kiló leolvadt rólam, rövidebb időre volt szükség. Szeretném újra a régi versenysúlyomat. Még nem ürült ki a szervezetemből a gyógyszer rendesen vagy valami más okozhatja? Előre is köszönöm!
2018. febr. 1. 22:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy és hány kiló, illetve hány kiló voltál vékonyan? Valószínűleg nekem is túlműködésem van, holnap megyek vérvételre, de én kimondottan örülnék, ha lenne rajtam még legalább 5 kg(most 157 cm és 46 kg vagyok). Szóval lehet most sokkal jobban nézel ki, mint amilyen vékonyan voltál, csak te látod magad most ducinak..
2018. febr. 6. 12:51
 2/2 A kérdező kommentje:
169 centi vagyok és 63 kg. Előtte 50 kg voltam. Mindenki szerint jobban nézek így ki, de én nem így látom. Majd mesélj, mi lett az eredmény:)
2018. febr. 8. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!