Pajzsmirigy túlműködésem van, de nem tudni mitől?
Sok tünetem volt, 1 év alatt sikerült kideríteni, hogy ez a baj.
Voltam pajzsmirigy UH-n, ahol nem láttak benne göböket vagy daganatot, hanem azt mondták, hogy a szerkezete alapján autoimmun gyulladás látható. Később a vérvizsgálat igazolta, túlműködésem van.
Az orvos berendelt hamarabb, felírta a Metothryn nevű tablettát, de azt nem mondta, hogy mi áll a háttérben, csak annyit, hogy ,,egyelőre nem tudni".
Viszont én úgy tudom, hogy ha autoimmun eredetű, akkor Graves-Basedow, nem?
Kicsit indokolatlannak érzem ezt az ellenszenves hozzáállást..tök ártatlan kérdés volt. Nyilván szedni fogom a gyógyszert, csak megnyugodna a lelkem, ha tudnám, miért történt ez az egész.
Úgy gondolom, hogy igenis fontos, hogy tudjam, hogy megis mitől fogytam 10 kilót, miért hullott ki egy csomó hajam, miért nem tudok pihenni és miért lett enyhe szívritmuszavarom. A pajzsmirigytől van, igen, de szerintem mindenkinek jár a bővebb információ. (És ez nem az orvos hibája, nyilván túlterhelt ő is, aznap pedig rohangálós napja volt (mindenkinek can ilyen)..csak gondoltam itt megkérdezem, hátha valaki tudja a választ, biztos vannak itt orvosok is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!