Ez lehet vakbélgyulladás?
Figyelt kérdés
Kb 3napja náthás lettem, és kapart a torkom..Tegnap olyan hajnal 2-kor felkeltem, mert összevissza forgolodtam és ment a hasam..Ma reggeltől a lázam kb 38-39 a max 39.4 volt, nagyon fáj a fejem, a nyaki nyirokcsomom és az izuleteim..Es kicsit szurkal a vakbelemnel, de nemcsak ott baloldalt is..Sokat bufogok..Elmentem orvoshoz és aztmondta hogy vírusos torokgyulladás, megnyomta a hasam is decsak 2x a gyomromnál.Az a baj ez helyettesitő orvos és mindenre aztmondja hogy vírus..Megnyugodhatok?Vagy lehet vakbelgyulladas?Igazabol nemfaj csak furcsa erzest erzek ott..De hajlamos vagyok bemeselni mert hipochonder vagyok2018. jan. 31. 20:35
1/5 anonim válasza:
Gyanúsabb, hogy a beleidre is ráment a vírusfertőzés. Ez sokkal valószínűbb a leírtak alapján.
Ha vakbélgyulladás, azt észre fogod venni, de szinte biztos, hogy nem az.
(Nem vagyok orvos, ez csak egy vélemény. Ha aggódsz, menj el még egyszer orvoshoz).
2/5 anonim válasza:
A légúti megbetegedés miatt vagy valószínűleg lázas, illetve ahogy az első leírta, kicsit összetettebb fertőzésről lehet szó, amit a bélrendszeredet is érinthette. Avagy, kevert fertőzésed van. Légúti és bélrendszeri egyaránt.
Az én munkahelyemen többeknek volt mostanában megfázásszerű tünete, plusz ment a hasa.
Szóval én sem vagyok orvos, de a vakbélgyulladást kizárnám. Inkább ahogy az orvos is mondta, akinél voltál, vírusfertőzés lesz.
Szedj tünetenyhítő gyógyszereket, diétázz és pihenj sokat.
3/5 A kérdező kommentje:
Remélem:D Elég érzékeny arrafelé mindig a hasam és kiskoromban is voltam korházban vakbélgyanu miatt de nem szedték ki..Nemtudom miért..És mindig félek a vakbéltől..Az a baj hogy ez helyettesítő orvos, és 1honapja is fájt a torkom, aztmondta hogy virus,és semmi gyogyszert nem irt fel.Aztán rosszabbul lettem és bementunk a korházi ugyeletre ahol kiderult hogy Streptococcus bakterium, felirt antibiotikumokat és lám 2napra rá jobbanlettem
2018. jan. 31. 20:45
4/5 anonim válasza:
Javaslom, hogy olvasd el, hogy milyen jelei, illetve tünetei vannak a vakbélgyulladásnak.
5/5 anonim válasza:
vakbélgyulladást a hasad jobboldalán alul éreznéd és nem is kicsit. Amúgy meg influenza járvány van ha nem tünt fel eddig és az okozza a panaszaid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!