Mit csináljak h holnapra beteg legyek? 15/l
Figyelt kérdés
2018. jan. 30. 16:19
11/18 anonim válasza:
Ha én tanár lennék, az tuti, hogy egyből megíratnám az ilyen lógósokkal, amikor visszajönnek.
12/18 anonim válasza:
Nálunk alap, hogy azonnal megírjuk, amint visszamegyünk.
13/18 A kérdező kommentje:
Nálunk nem kell megírni ,csak az utolsó anyagból felelni ha kevesebb jegyem van mint a többieknek
2018. jan. 30. 21:21
14/18 anonim válasza:
Jó neked. De a helyedben nem lógnék, hanem tanulnék, mert később rosszabb dolgok is lesznek az életben. Egyszer lógtam pár éve, csúnyán megszívtam 3 hónapra rá.
15/18 A kérdező kommentje:
Miért?
Amúgy tanultam de nem tudok mit csinálni ha nem megy a fejembe
2018. jan. 30. 21:28
16/18 anonim válasza:
Akkor mondd el a szüleidnek,hogy holnap 3 doga is lesz és ez túl sok neked. Meg fogják szerintem érteni. Nincs ilyen szülői igazolás? Egy évben 2,ha jól tudom. Családi okokra hivatkozva.
17/18 A kérdező kommentje:
De nem értik meg.
Egy félévben 4 -et lehet
2018. jan. 30. 22:03
18/18 anonim válasza:
Ameddig itt siránkoztál, már megtanulhattál volna. De mindegy, a te dolgod. Ha a szüleid nem segítenek, akkor magadon segíts. Menj el holnap az orvoshoz és hazudj, ha minden áron ki akarod hagyni azt a 3 dogát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!