Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez aranyér lehet ilyen fiatalon?

Ez aranyér lehet ilyen fiatalon?

Figyelt kérdés
Egy ideje azt éreztem, kb 1-1,5 hónapja, hogy fájt picit kakiláskor és vérzett picit, de túl nagy jelentőséget nem tulajdonítottam neki, nem mindig volt ez. 1 hete kb eléggé fáj a kakilás, illetve teljesen rá vagyok stresszelve a dologra, napközben van , hogy elkezd fájni magától, úgy szúr és belenyilall. Kitapintva nem lehet ott érezni semmit meg látni sem. Nem tudom, hogy ez aranyér lehet-e vagy valami más, fiatal vagyok még és nem emlékszem, hogy bármi megerőltetőt csináltam volna, székrekedésem lett volna. Az életem elég stresszes munka és iskola mellett de ezen igyekszem javítani. Nagyon el vagyok keseredve, hogy ez milyen rossz és mikor fog elmúlni. Reparon krémet kezdtem el használni 3 napja, de ha nem javul lehet orvos lesz belőle, de első körben szeretném házilag meggyógyítani ha lehet. Tud ebben valaki segíteni, hogy hogyan kezelhetem ezt a problémát?
2018. jan. 27. 19:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Diozmin-heszperidin kapszulát vegyél magadnak. Ez egy flavin készítmény, ami a tágult vénákat gyógyítja. Olyan, mint a Detralex a hatóanyaga, csak olcsóbb. A Repaon krém az jó. Használd el, ha azt vettél. Belülre is használd. Egy picit kell csak megnyomni a tubust. Belső aranyered lehet, ha kívülről nem látsz semmit. Ezek az aranyeres véna tágulatok közvetlenül a végbél felett belül helyezkednek el. Valószínűleg az egyik begyulladt. A mozgás kedvez a gyógyulásnak.
2018. jan. 27. 22:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem feltetlenul lesz egesz eletedben ez, bar fiatalon jott ki, ugyhogy valoszinuleg igen. Mivel nem volt semmi gondod elotte, ezert valszeg orokolred. Szuleidnek nem volt?

Erre szedjel meg detralexet, igaz az a labon levo viszerekre valo, de az aranyer vegulis egy viszer, csak mas helyen.

Ami meg nagyon fontos, hogy a reparon vagy mar aranyerkremet, 1 HONAPNAL TOVABB NE HASZNALJ EGYFOLYTABAN.

En is itt rontottam el... Kb 2 honapig hasznaltam egyfolytaban, es mire meggyugyult az aranyerem azutan is fajt, mert annyira elvekonyitotta a bort, hogy egy kis dorzsolestol is fajt.

A detralexet azt barmennyi ideig lehet szedni. Akar eleted vegeig is.

A hermoiddal vigyazz,mert sok mellekhatasa lehet.

Ha van meg tovabbi jerdesed, nyugodtan irj.

2018. jan. 28. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!