Ez aranyér lehet ilyen fiatalon?
Hany eves vagy? Amit leirtal, azok alapjan inkabb vegbelrepedesre gondolok. No vagy vagy ferfi? Elsz szexualis eletet? Mert ha igen, akkor ha nem csinaltal semmi megeroltetot, es szekrekedesed se volt, ha nem is analba csinaltatok, ugy is kirepedhetett.
Ha ferfi vagy akkor vedd targytalannak.
vakoszinuleg belso aranyer, hasznalj Reparon kupot, ha 2-3 het alatt nem mulik el akkor proktologus
ha nincs hasmenesed, es nem nyakos a szekleted akkor aranyer esetleg lehet berepedes mint az elso irta de kisebb az eselye, a legkomolyabbhoz meg fiatal vagy
a kremmel csak a kulso reszt tudod kezelni, ha belso (mar pedig ha nem tudod kitapintani akkor valoszinuleg belso) akkor kell a kup
a reparon coli-t tartalmaz, lokalis gyulladast valt ki ezert kell a hoszabb ido
Nekem 25 évesen jött ki az aranyerem,az elején eléggé rémisztő dolgok történtek de végül helyrejött
Eleinte nem foglalkoztam vele,azt se tudtam mi ez,de amikor szarás után segget töröltem és tiszta vér volt a wc papír akkor elhatároztam hogy teszek ez ellen valamit mert ennek így nem lesz jó vége
Először is azt csináltam hogy beleültem egy forró vízzel teli kádba vagy lavórba minden nap,ez nagyon jót tesz az aranyérnek.Utána bekentem Reparonnal.Ezt közvetlen szarás után mindig megcsináltam
Amikor már elkezdett jelentősen javulni az aranyerem akkor fokozatosan csökkentettem ezt a forró vizes technikát és végül csak heti egyszer csináltam.Aztán a Reparon használatát is csökkentettem
Ma már nem is kell Reparont használnom mert rájöttem néhány dologra.Például arra hogy NEM (!!!) szabad visszatartani a kakálást.Ha kell kakálni akkor azonnal menjél mert ha nem akkor garantáltan visszajön az aranyered.Arra is rájöttem hogy szarás után mindig meg kell mosni alul folyékony szappannal,különben kiújul az aranyér
Nagyon sok idő telt el mire ezekre rájöttem.Voltam urológusnál,felírt egy kenőcsöt,de nem vált be,magamtól kellett rájönnöm hogy mi a megoldás.Igaz hogy szépen meggyógyult és nincsenek fájdalmaim de ennek ellenére heti 1-szer megcsinálom a forró vizes dolgot
A legfontosabb dolog az hogy sose tartsd vissza a kakálást és minden kakálás után mosd meg belül folyékony szappannal mert különben kiújul az aranyered.Sajnos az aranyeret véglegesen nem lehet gyógyítani,innentől kezdve ügyelned kell arra hogy ne újuljon ki megint
Az viszont fontos lenne hogy ott kend be folyékony szappannal és Reparonnal ahol fáj.Fontos lenne kitapintani azt a helyet ahol fáj.Hosszú körömmel viszont NE nyúlkálj bent!
Mivel a te eseted nem tűnik súlyos esetnek ezért a következőt tenném. Beleülnék egy forró vízzel teli kádba vagy lavórba néhány percig,utána használnék Reparont. Ezek után minden nap használnék Reparont 1 héten keresztül,DE kakálás esetén folyékony szappant is.Ha javulna a helyzet utána lehet csökkenteni a Reparon adagot,aztán már csak folyékony szappant kell használni minden kakálás után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!