Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Monural por segithet?

Monural por segithet?

Figyelt kérdés

Alabbiakat szedtem eddig, de hiaba...

Cifloxin 2 doboz

Levofloxacin 2 doboz

Doxyciclin 3 doboz

Leflokin 2 doboz

Aktil duo 1.5 doboz

Polsmistol cerni1 doboz

Urzinol 1 doboz

Klion 2 doboz

Meg még pár dolgot ennyi jutott eszembe. Ezeket szedtem tenyésztés megvolt,semmi javulas orvos csak sorba irja a szarokst. De erre én is képes vok, ezért keresgélek a neten.

2018. jan. 25. 19:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Próbáld ki veszteni nem vesztesz. Én ezt szoktam használni ha már érzem hogy valami nem oké (nem hagyom kiteljesedni) a legapróbb jelnél már nyomom a monurált 2 éjszakára nekem mindig van itthon (este kell meginni lefekvés előtt utolsó pisi után hogy egész éjszaka ne pisild ki).
2018. jan. 25. 19:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Alapvetően húgyúti felfázás a gond? Vagy más fertőzés? Csak azért kérdezem mert a monural por igazából "gyengébb" antibiotikum mint a listán felsorolt többi, a nagy előnye viszont az, hogy csak vizeletben dúsul, így nincs annyi szisztémás mellékhatás, a terápiás helyre kerül (ezért szokták hugyúti fertőzéseknél elsőnek választani.)
2018. jan. 25. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!