Milyen problémára utal a pattanásból növő szőrszál?
Figyelt kérdés
áll és a nyak vonalában jönnek ki ezek a pattanások (3-4 db és az egyikből nőtt egy fekete szúrós szőrszál)
gyógyszert nem szedek
érdemes vele foglalkoznom? ezenkívül nem vagyok szőrösödő típus,de már egy szőke hosszú szőrt is felfedeztem az arcomon, fülemhez közel. Hormonprobléma vagy túlreagálom?
2018. jan. 24. 09:49
1/1 anonim válasza:
Szia!
Néha a pattanásokból nőnek ki szőrszálak. Ez kellemetlen, de nem hiszem, hogy különösebben jelentős. Ugyan nem írtad hány éves lehetsz, de mivel nem is vagy szőrösödő típus, ahogy írtad, én fiatalabb korosztályra tippelnék. Ha ez csak ritkán fordul elő, nem kell vele foglalkozni. Ha pedig változik annyira, hogy zavar, akkor még mindig marad későbbre az Endocrinológia. DE hangsúlyozom, jelenleg a leírásod alapján én nem aggódnék. Szép Napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!