160as pulzus nyugalmiban?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Van egy haverom aki 18 éves és dohányzik.Sokszor a pulzusa 160 szokott lenni nyugalmiban ugy hogy az ég világon semmitsem csinál.1x elküldte hogy mennyit mutatott neki a vérnyomásmerő és volt 200is neki...És itt még mindig nyugalmi pulzusról beszélünk..Mondtam neki mennyen el orvoshoz mert ennek nem lesz jó vége de leszarja vagy fél én nem tudom..Szerintetek ez mitől lehet?Én nagyon aggódom érte mert jó haver de nem szeretném ha bármi baja lenne.2018. jan. 21. 01:09
1/2 anonim válasza:
Hát aki bagózik, annak alapból kevés az esze, úgyhogy jó eséllyel vedeli az energiaitalokat is, rosszabb esetben pluszban még kábítozik is.
Mennyi lehet terhelés alatt, 250 ?
2/2 anonim válasza:
Nem lehet, hogy kábítószerezik is? Mindenképpen menjen el orvoshoz!! Ez nem játék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!