Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Faradtsagtol tortenhet ilyen?

Faradtsagtol tortenhet ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az tortent velem, hogy rjszakabol hazajottem ma reggel (IT Service Desk szoval semmi megerolteto), es mertem egy vernyomast mivel altalaban magas illetve panikbeteg vagyok, gyanitom a faradtsagtol sem vagyok tul jol... na most megmertem a vernyomasom es 110/71 volt 83-as pulzussal... szurkal a mellkasomnal meg a vallamnal, vettem be 0.5mg Frontint de tovabbra sem vagyok jol...a mellkasom nem faj csak a nyakam meg az allam... dokimmal beszeltem kozolte, h vegyek be meg 1 Frontint. Letezik ez a faradtsagtol?

2017. dec. 29. 09:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Fáradtság és stressz is rátesz egy lapáttal.
2017. dec. 29. 10:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Igen, sajnos lehetseges. A faradtsag es a stressz nagyon sok tunetet okoz. Mielott meg olvastam volna, hogy mit javasolt az orvosod, mar akkor eszembe jutott, hogy 0.5 mg Frontin erre se art, se hasznal.
2017. dec. 29. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!