Vitiligo nemiszerven / környékén?
Sziasztok!
Tudom régi a poszt, érdeklődnék hàtha tudtok segíteni.
Akik írták, hogy van a nemi szerven vitiligo, Nektek hol pontosan? Valamint maga a vitiligo fehér rész, széle ott halvány barnàs, vagy erősebb barna?
Ne haragudjatok, fontos lenne a megnyugtatásképp.
Valamint ez nálatok mikor alakult ki? Kicsit színeződött esetleg az évek alatt?
Köszönöm:)
Szia!
Nekem konkrétan az elejétől a végéig. Nekem 2014ben kezdett kialakulni akkor még csak halványabban, de mára már elég erős a kontraszt a két "szín" között. De mindenkepp fontolóra venném a bőrgyógyász felkeresését, talán az hozná a legnagyobb megnyugvást.
Szia. Köszönöm a választ! Voltunk bőrdokinál, elküldte biopsziara, de ettől 1000%ig nyugtalanságot is hozott nekünk.
Rögtön azon agyal a párom hogy tuti bőrrákos. És a neten a nemi szervnél ilyen képet nem is látott még soha, mint amilyen neki van.
Szerintem nem változott, nem figyeltem annyira. A gondnak azt érzi, hogy az elhatárolódás a fehér és a barnánál, van ahol sötét barna lett. Mint egy hiperpigmentáció.
Csak azért is kérdeztem, hogy másnál is van-e/volt-e ilyen.
Tudom ez nem bőrgyógyászat, de eléggé stresszbe rakták ezért most 2 hónapot, hiszen a biopszia még 1,5 hónap, mire leveszik.
Doki nem sürgősbe írta a beutalót.
Lenne egyéb jele/tünete ha óriási a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!