Tudnátok ingyenes Alkohol elvonókat Budapest és környékén?
Irok egy pár sort magamról.
28 éves Férfi vagyok.Alkoholistának tartom magam mert nem bìrom ki hogy naponta ne igyak meg egy két három sört.Pálinkázni nem pálinkázok,drogok nagyon ritkán (akkor is csak Fű), kb évente egyszer.Csak Sör.
Hamar kikerültem külföldre,20 évesen.Ez idő alatt megismerkedtem egy nővel,akinek van egy kisfia,de nem tőlem.7 év után hazatértem,mert már nem birtam a hiányukat.
Azonnal kerestem lakást,albérletet,munkát.sokáig távkapcsolatban éltünk,havonta egyszer jöttem haza,de ő mindig megvárt.
2 hónapja költöztünk össze végérvényésen,de az alkohol nem tünt el a képből.Ritkábban de azért hetente egyszer kétszer megittam az adagomat,volt hogy sunyi módra,akkor amikor elaludt.
Elvesztettem őket,mert hazaköltöztek a szűlőkhöz.Szeretjük egymást,odáig vagyunk egymásért,nyugodtan szépen mesében illően váltunk el,segitettem mindenben,hogy könnyebb legyen mindenkinek.Sajnos ez sem vette el a kedvem mert amig ezt irom,akkor is kortyolgatom azt a k.. Szeszt.
Változtatnom kell,mert talán igy még van esély arra hogy egyszer visszakapjam őket,máskülönben,ha mégse,soha nem lesz olyan családom,mert ezzel a dologgal mindenkit elfogok dobni magamtól.
Munkám során nincs problémám,munkahelyen nem iszok,jogositványomat is félteném ezzel.
Most már egyedül vagyok az albérletemben,érzem h depressziós vagyok,és segìtség nélkül reménytelennek látom a helyzetet.
Keresek egy alkohol elvonót,ahol gyógyszeresen vagy máshogy is tudnának segiteni.Tapasztalatok alapján ,irjatok,kommenteljetek,legalább addig is elfoglalom magam,nem pedig a falat bámulom.köszönöm előre is a megértő hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!