Nektek is marha mérgesek a szüleid, ha beteg vagy?
Figyelt kérdés
2018. jan. 16. 19:11
1/6 anonim válasza:
Nem mindig, de sokszor. Azt kaptam meg jó párszor, teljesen kiborulva, hogy megmondta, hogy öltözzek fel rendesen, hogy miért meztelenkedek télen (???) Megjegyzem mindig rendesen fel voltam öltözve, mivel elég fázos vagyok, derekmelegito, harisnya, sal, sapka, meleg pulcsi, minden volt rajtam. Nem tudom már hová öltözhettem volna fel. De ha a tesóm volt beteg, ő babusgatva volt, hogy jajj szegénykém hogy fázhattál így meg?
2/6 anonim válasza:
Igen, mert nincs pénzünk kajára se, nemhogy még gyógyszerre...Mondjuk ez csak kifogás, csak ugye a sör, a bor, a pálinka fontosabb a gyereknél. :)
4/6 A kérdező kommentje:
Nálunk még 40 fokos, komolyan, lázzal is megkaptam, hogy csak lógni akarok.
Meg ugyanez, hogy nem öltöztem fel, mimtha attól függ ne.
2018. jan. 16. 19:22
5/6 anonim válasza:
Nem mérges anyám. Múltkor nem mentem suliba mert rosszul voltam, de anyát se hívtam fel ezzel hogy nem megyek, hazaért és csodálkozott hogy itthon vagyok. Annyit mondott normális hangnemben hogy azért telefonálhattam volna, és ennyivel levolt rendezve.
6/6 anonim válasza:
Meglehet féltenek. Nem szeretnék hogy lógj, és szeretnék hogy időjárásnak megfelelően öltözködj. Csak nem rágják a szádba, elvárnák már tőled az önállóságot ezen a téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!