Rebi13524768 kérdése:
Ez normális hogy emlékezetkiesésem van?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, pánikbeteg. 1éve szedek frontint szorongásra és attol sokkal vidámabb leszek. De 2 napja emlékezetkiesésem van, nem emlékszem hogy már voltam e wcn, nem emlekszek hogy már ettem e, szóval ilyen "kis" dolgokra. Iskolába ma nem mentem mert rosszul lettem és őszintén bolondnak érzem magamat... Ez az emlékezetkiesés normális? Olyan válaszokat nem kérek hogy normális vagyok e hogy ennyi évesen szedek nyugtatót, mert a pszichologusom irta fel.2018. jan. 15. 08:40
1/4 anonim válasza:
Nem normális. Legalábbis az amit írtál. Megesik feledėkenysėg mindenkivel, de ez más. Qm a doki se pont normális, hogy ilyen szarokkal töm egy gyereket.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Jó lenne megkérdezni erről az orvosodat. Másrészt nézd meg a betegtájékoztatót (vagy inkább anyukád), hogy szerepel-e ez a tünet a mellékhatások között, és hogy írja-e, hogy ilyenkor értesíteni kell a kezelőorvost. Azért ne te nézd meg, mert sajnos a mellékhatásoknál is van placebó effektus, ha tudod, hogy milyen mellékhatások fordulhatnak elő, akkor nagyobb az esélye, hogy kialakul nálad.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, csak az a baj hogy az orvosnak irtunk SMS-t is, hivtuk is de se kép se hang.
2018. jan. 15. 09:01
4/4 anonim válasza:
Úristen, ez a "gyógyszer" egy rémálom, megnéztem a leírását és a mellékhatásait, hát abszolút szerepel közte az emlékezetkiesés és egyéb durva dolgok is, ráadásul le van írva, hogy "alkalmazása 18 éves kor alatt nem javasolt." Én a helyetekben azonnal orvost váltanék, a jelenlegit pedig be kéne perelni... Egyébként a pszichiáter az, aki gyógyszert ír fel, a pszichológus pedig, aki beszélget az emberrel, segít neki megtanulni, hogyan dolgozza fel a szorongását. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de elég ijesztő gondolat, hogy ennyire fiatalon ilyen komoly gyógyszereket szedj. Nagyon sok rémtörténetet ismerünk a hasonló gyógyszerek mellékhatásaival kapcsolatban. Sajnos nem szabad hátradőlni, hogy az orvos majd mindent megold, ők nagyon túl vannak terhelve, nincs idejük minden egyes páciens életébe belegondolni, ráadásul sokan közülük nem tiszta szándékúak, és csak az anyagi érdekeik miatt is képesek valakinek gyógyszert felírni... pedig ennek csak az utolsó utáni opciónak kéne lenni, amikor már minden mást megpróbált az ember; terápiás beszélgetést, sportot, meditációt, és az olyan természetes, de mégis szuperül működő szereket, mint a valeriána (macskagyökér) teát. Ha már megnézték, nincs-e ételérzékenysége (glutén, kazein, laktóz, stb.), mert a rossz táplálkozás is okozhat mindenféle bajt. És tudod, ha valami rossz dolog történt veled, normális, ha megvisel, és idő kell, míg túl tudod tenni magad rajta. Csak hát manapság annyira túlhajtják az embereket, meg kell felelni a munkahelyen, az iskolában, nem szabad hiányozni... ezért sokan gondolják, egyszerűen bedobnak a "gépbe", a testükbe pár bogyót, és a gép megy tovább, de ez nem ilyen egyszerű, nem gépek vagyunk, lelkünk is van, és sokszor igenis meg kell állnunk, hogy testileg és lelkileg is egészségesek maradjunk. Hát, nagyon drukkolok neked és az anyukádnak, hogy megtaláljátok a megoldást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!