Szerintetek mennyi az esély a HIV-re?
Múlt héten barátnőmmel szexeltünk, gumi nélkül (Tudom, hülye ötlet volt). Mondta, hogy előttem még 3 sráccal volt régebben, de utánuk volt nőgyógyászaton, ahol megállapították, hogy nincsen semmilyen betegsége. Most 1 hétre az aktus után apró, piros pöttyöket véltem felfedezni a makkomon. Néha éget, viszket. Nagyon aggódok, hogy HIV vagy AIDS vagy szifilisz. Tudom, az én hibám hogy védekezés nélkül egymásnak estünk.Gombás fertőzés lehet?
Egy aggódó 18 éves fiú
A Hivnek nem ilyen tünetei vannak és nem ilyen gyorsan. Van ,hogy nincs is tünete. De azért menj el szűrésre ,ha nem bízol a nőben. A teszt eredményéig pedig ne hidd azt ,hogy Hiv fertőzött vagy. Valószínűleg egyébként nem vagy az ,de az esély mindig ott van. Attól függetlenül gombás egyéb fertőzést elkaphattál(nem feltétlenül a lánytól hanem bármilyen más higiéniai tényezőtől) Ez esetben bőrgyógyász és nemibeteg gondozó.
Jövőben pedig ajánlott a partnercserélgetés csökkentése,valamint a védekezés (minden aktus esetében ,ha idegennel csinálod ,még az orálisnál is) és ha nem bízol a barátnődben akkor küld el őt is tesztre vagy akár együtt menjetek el. Fontos megjegyezni neked és a többi válaszolónak is akik esetleg gonoszkodnak,hogy hosszútávú kapcsolat esetében is van esély bármilyen nemibetegségre/fertőzésre,ha partnered megcsal ,stb. Aki szexuális életet él annak ezt vállalnia kell. Ettől függetlenül nem kell félni mindentől és ez ne ejtsen csorbát a szexuális életeden. Figyelem és tudatosság!
Üdv 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!