Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek mennyi az esély a...

Szerintetek mennyi az esély a HIV-re?

Figyelt kérdés

Múlt héten barátnőmmel szexeltünk, gumi nélkül (Tudom, hülye ötlet volt). Mondta, hogy előttem még 3 sráccal volt régebben, de utánuk volt nőgyógyászaton, ahol megállapították, hogy nincsen semmilyen betegsége. Most 1 hétre az aktus után apró, piros pöttyöket véltem felfedezni a makkomon. Néha éget, viszket. Nagyon aggódok, hogy HIV vagy AIDS vagy szifilisz. Tudom, az én hibám hogy védekezés nélkül egymásnak estünk.Gombás fertőzés lehet?

Egy aggódó 18 éves fiú

2018. jan. 14. 16:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Éppen elég ahoz hogy megfertőzd vagy hogy ő téged.
2018. jan. 17. 23:28
 12/12 anonim válasza:

A Hivnek nem ilyen tünetei vannak és nem ilyen gyorsan. Van ,hogy nincs is tünete. De azért menj el szűrésre ,ha nem bízol a nőben. A teszt eredményéig pedig ne hidd azt ,hogy Hiv fertőzött vagy. Valószínűleg egyébként nem vagy az ,de az esély mindig ott van. Attól függetlenül gombás egyéb fertőzést elkaphattál(nem feltétlenül a lánytól hanem bármilyen más higiéniai tényezőtől) Ez esetben bőrgyógyász és nemibeteg gondozó.

Jövőben pedig ajánlott a partnercserélgetés csökkentése,valamint a védekezés (minden aktus esetében ,ha idegennel csinálod ,még az orálisnál is) és ha nem bízol a barátnődben akkor küld el őt is tesztre vagy akár együtt menjetek el. Fontos megjegyezni neked és a többi válaszolónak is akik esetleg gonoszkodnak,hogy hosszútávú kapcsolat esetében is van esély bármilyen nemibetegségre/fertőzésre,ha partnered megcsal ,stb. Aki szexuális életet él annak ezt vállalnia kell. Ettől függetlenül nem kell félni mindentől és ez ne ejtsen csorbát a szexuális életeden. Figyelem és tudatosság!

Üdv 20/L

2018. jan. 31. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!