Mennyi az esély hogy agyhártyagyulladásom lessz? 15/F
Nem értem... az orvosok évekig tanulják azt, amit te elolvasol az interneten 5 perc alatt... melyiknek hiszel jobban mégis?
Feküdj le, takarózz be, vegyél be lázcsillapítót és pihenj. Ne gondold túl a dolgot.
Hát igen vírusra nem szoktak adni... darabokat érzel? a mandulagyulladás erős fájdalommal jár de arra antibiotikumot adnak! És ilyen fehér pöttyök is vannak rajta úgy tudom kizárt hogy benézte volna! Az agyhártyagyulladás hirtelen jön sajnos sokszor mire odakerülnek a kórházba késő pici pöttyökkel kiütések..!
Ne menj ilyen szuttyos időben emberek közé..nagyon..én is beszedtem az influenzát két hétig köhögtem holott már negyven vagyok..egyébként nem olyan nagy rá az esély..moss kezet sokszor ilyenekre vigyázz...az agyhártya-gyulladás olyankor alakul ki amikor áttöri a védvonalat a fertőzés a gerincfolyadéknál vagy hogy..ami normális esetben nem történne meg. Oltáson nem gondolkozol?? ...
Menj vissza a dokihoz ha nagyon rosszul vagy nekem a fülemre ment rá a vírus akkor lettem lázas..
Hát a tünetek nagyjából megegyeznek a vírusnál meg a mandulagyulladásnál én is pengét nyeltem ha köhögtem a könnyem potyogott annyira tud fájni,
ezek közül van tünet??
Engem is azzal riogatott húsz évesen a dokinéni hogy ki kell vetetni mert rámegy szívre,stb... azóta semmi bajom immár húsz éve sok-sok C-vitaminnal, sporttal...!
Valami gyulladáscsökkentő-Aspirin+C- jól jöhet nameg fájdalomcsillapító szopogatós tabletta vagy akár sós vízzel öblögetés..
ha nem megy le 4-5 nap alatt a láz irány vissza a doki!
Jobbulást! És no para...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!