Mennyi az esély hogy agyhártyagyulladásom lessz? 15/F
De a mandulagyulladás is lehet vírusos!:)
De ha ennyire rossz vissza lehet menni nyugodtan..valószínűleg elmúlik magától is egy hét múlva de ilyenkor én inni sem tudtam:(..
Anyukám tegnap este elvitt a kórház ügyeletre, mert nem bízott a körzeti helyettesítő dokiban.
A doki megállapította a h Streptococcus baktérium okozta torokgyulladásom van..
Szóval mégsem vírus..
És felírt vagy 5gyógyszert, bár abból sokvolt a felesleges (szopogatós tabbletta -> itt a hallscukor) láz és fájdalomcsillapító(van itthon)
stb.
Szóval igazából csak 1 nagyon erős antibiotikumot váltottunk ki...
Szerintetek mennyi az esélye hogy ebből a Streptococcus-ból szövödményes Agyhártyagyulladás alakuljon ki?Azért félek mert hipochonder vagyok, meg pánikbeteg is voltam, ésmár szinte az összes létező betegségnek tudom a tünetét..Anyukám orvosi pályára is akart de nincs hozzá gyomrom, a multkori sürgősségin ahova kézzúzódás miatt mentem, ott is láttam olyat amit nem szabadott volna..Nah m1 szóval azért félek mert az agyhártyagyulladás kockázati tényező:
Gyerek ✔(15 vagyok)
Téli időszakban jelenik meg ✔ (Még nincs tél de az időjárás itt megvan.)
Nem szelőzztetett helyen lehet beszerezni(pl szorakózohely) ✔
Ezért félek...
Kialakulhat, és ráadásul leis gyengült a szervezetem 3-4 napig amíg nem irtak fel gyógyszert..
Szerintetek sok esély van rá??
Elég hamar kihalna az emberiség ha mindenki aki diszkóba megy, stb..és toroknyavalyát szed be..azt kapna...teljesen más baktériumok okozzák!!! Van egy mondás hogy amitől nagyon félsz az előbb-utóbb bekövetkezik..15 évesen ne parázz már ennyire:) !! Hidd el nem így működik ez !!
Különben már járvány lenne..
Tényleg oltasd be magad meningococcus ellen mert ilyen parával élni képtelenség..
Majd írj három nap múlva tuti semmi bajod nem lesz!
Hát lassan ott tartok hogy visszamegyek pszchiáterhez...1évig gyógyszereket szedtem addig minden rendben volt..Aztán leálltam és még 2hónapig azóta pedig..Fáj a hasam : Vakbélgyulladás
Valami olyan helyre megyek ahol tömeg van : Agyhártyagyulladás
Már agydaganatot is diagnosztizáltam magamnak..
Meg szivbetegséget is..De az szerencsére kizárhatom a teljes ultrahang, ekg miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!