Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit csináljak hogy ne legyen...

Mit csináljak hogy ne legyen hasmenésem?

Figyelt kérdés

14L

Nincs orvos, ügyeletre nem tudunk menni, mert annyira nem vészes. Csütörtökön hánytam egy kicsit, aztán most érzem hogy zubog a hasam, és hogy hasmenés következne. De mivel utálom a hasmenést, viszont jó lenne már "üríteni" így nem tudom mit csináljak. Viszonylag lassú alapból az anyagcserém. Mit ajánlotok?

2018. jan. 13. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha lassú az anyagcseréd, akkor legalább most jól kitisztulsz. Egyél reszelt almát, banánt, az jó ilyenkor és még a székleted is kicsit összébb hozza.
2018. jan. 13. 14:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Az orvos se tudja elvarázsolni a hasmenésedet. Nem kell szeretni, ki kell menni WC-re. Lehetőleg nem a szobában. Minden jónak vége szakad egyszer. Az anyagcserédnek ehhez semmi köze. A romlott ételnek vagy a vírusnak van, amit benyaltál.
2018. jan. 13. 14:05
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Megettem egy almát, most egyenlőre nem érzek semmit. Kaját nem ettem olyat amitől lehetne, mert eddig is ilyeneket ettem és akkor nem volt bajom. Remélem egybe akar majd kijönni legközelebb. Igen arra én is gondoltam hogy kitisztulok ettől.

2018. jan. 13. 14:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Étcsoki, főtt krumpli, sok víz. Elmúlik, visszatartani úgysem tudod.
2018. jan. 13. 16:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj annyira nem kell higy ne tudjam visszatartani.. :/ azóta nem háborog a gyomrom, de viszont érzem hogy lassan meg kell látogatnom a WC, hogy ne kelljen szemvednem a visszatrtás miatt
2018. jan. 13. 17:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Hasmenés ellen annyit tehetsz, hogy amikor jön, kifosod magad alaposan. Néha amikor engem is elkap a hígfosás, annyit teszek hogy kieresztem a rötyin a perem alá az anyagot.

Szóval "mint a lovaknál". XD

2018. jan. 16. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!