Hogyan legyen gyorsan hasmenésem?
Azokat, akik nem tudnak normális választ adni, légyszi kíméljenek!
Csak egy pár napig szeretném, hogy hasmenésem legyen, mit igyak vagy egyek? A sok tej (naranccsal vagy anélkül) tényleg beválik?
Attól függ mennyire kényes a gyomrod! Hogy napokig tartson,folyamatosan enni-inni kel nem összepasszoló termékeket! Háát nem tudom,de ha egy napig úgy rendesen rajtad lesz a cifraf@sás,nem hinném,hogy több napra is óhajtod majd! :D
Nehogy kiszáradj a végén és infúzió legyen belőle...
A ricinusolajat használják hashajtóként.
De nem ha napokig. És az előzőnek igaza van, megterheli a szervezetet ha napokig fosni akarsz.
Köszönöm a válaszokat! Most csinálom ezt először, és tudom, hogy mit csinálok, azért próbálok vigyázni magamra :D
Ha esetleg tud valaki ilyen össze nem illő étel-ital kombinációkat, akkor várom őket :)
Ezzel az a baj, hogy én is ettem barackot, majd ittam sört, 1 óra múlva kakaót. Nekem nem voltak ilyen szándékaim, és nem is lett bajom, de aki tudott róla, azt mondta tuti befosok.
Ismerek olyan is aki egy kanál tejföltől telerakja a gatyát.:D
Szóval ha tutira mennél akkor ricinus. Vagy talán oliva, vagy étkezési olaj.
""A ricinusolaj segít nedvesen tartani a beleket (akárcsak amikor egy gépet beolajozunk), anélkül, hogy a belek, illetve a széklet folyadékegyensúlyát felborítaná. A székrekedés ugyanis akkor jön létre, amikor a székletből a szervezetünk "visszaveszi" a vizet. A ricinusolaj éppen ezért megkönnyíti a salakanyagok távozását és megelőzi azt, hogy a széklet túl keménnyé váljon. Azonban csak óvatosan szabad használni, mert ha túl sokat veszünk be belőle, az károsíthatja a bélfalat, az idegeket és az izmokat is. Emellett arra is ügyelni kell, hogy a ricinusolaj néhány gyógyszerrel is kölcsönhatásba léphet. Várandós vagy szoptatós kismamáknak nem javasolt a fogyasztása! Alkalmazása egyszerű: keverjünk el egy teáskanálnyi ricinusolajat egy pohár gyümölcslében, és igyuk meg éhgyomorra.""
Ha nincs otthon,sztem jó az étolaj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!