Valaki kérem segítsen minél előbb!?
Figyelt kérdés
Hallójárat gyulladásom van, és úgy fáj, hogy a falat le tudnám vakarni. Az egész fülem és az állkapcsom is lüktet, sajog, illetve nagyon szúr. Most is csak fetrengek az ágyban. Ma voltam orvosnál, tett bele gyógyszeres csíkot is, nem ér semmit. Azt mondta, eléggé be van gyulladva és be van nagyon dagadva. Cataflamot vettem be ma 3 egészet is, az utóbbi, amit fél 9-kor vettem be, azóta sem használt. Hideg vizes ronggyal egy órán keresztül borogattam, semmi. Cseppentett bele anya Ciloxant a fülész javaslatára, hiába.
Kérlek valaki írjon mit csináljak, mert menten megőrülök a fájdalomtól!!:’(:’(
2018. jan. 12. 21:57
12/15 A kérdező kommentje:
Nem lett jobb, sőt rosszabb. Délelőtt elmentünk ügyeletre, onnan azonnal kórházba küldtek, ahol felszúrták és leszívták😢 Jaj rettenetes volt. Soha nem volt még ilyen fájdalmam. Mostanra ráadásul be is lázasodtam, plusz a fülem még mindig kegyetlenül fáj. Holnap is kell menni az ügyeletes kórházba kontrollra, utána hétfőn a helyi sztk-ba, gézcserére.
2018. jan. 13. 18:08
13/15 anonim válasza:
Én tudtam hogy ez lesz de nem akartalak megijeszteni ez már sajnos túl fertőződött volt
14/15 anonim válasza:
Legalább már jó úton halad a dolog-van antibiotikum, kezelik is. Gyors gyógyulást!
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2018. jan. 14. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!