Ha jó a vérképem akkor lehet nagy bajom?
Figyelt kérdés
A térképen teljesen tökéletes minden olyan fontos adat amely gyulladásra utal nagyon jó értéken van!
De mondok pár fontosat:
CRP(gyulladás jelző):0,0 mg/l
Fehérvérsejtszám:6,7
Vörösvértest szám:5,1
Vvt süllyedés:4mm/óra
Ezek akkor most azt jelentik hogy nincs gyulladás a szervezetekben?
Semmilyen nagy gyulladás?
2018. jan. 12. 07:43
1/6 anonim válasza:
Valószinü nincs semmi bajod.De..Nekem tökéletes vérkép mellett volt méhtestrákom:(Igaz kezdeti szakaszban.A nagymütét előtt és utánna is,mondták a dokik milyen szuper a vérem.Nekem a crp az 11 volt.De előtte is és utánna is,szóval mindig 11,fogalmam sincs miért,de az orvosok nem szólnak miatta,ugyhogy gondolom nem gond.
2/6 anonim válasza:
Attól még lehet, nem minden betegséget mutat ki a vérkép.
3/6 A kérdező kommentje:
Méret úgy félek mostamában nagyon sok betegséget beléptek remélem most is! De amúgy 14 éves vagyok és fiu
2018. jan. 12. 08:51
4/6 A kérdező kommentje:
Beképzelek
2018. jan. 12. 08:51
5/6 anonim válasza:
Akkor keress fel egy pszichológust és ne olvasgass a neten betegség tüneteidről.
6/6 A kérdező kommentje:
De nem bírom megállni hogy ne olvassák nagyon félek rettegek,reszketek meg minden tünetek van az elöbb mikor olvastam egy tünetet ugy megijedtem hogy valami roham jött rám gyorsan vettem a levegöt nagyon nagy félelem volt bennem remegtem
2018. jan. 12. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!