Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetséges, hogy sokkal jobb...

Lehetséges, hogy sokkal jobb az immunrendszerem?

Figyelt kérdés
Nagyon régen 2003-ban megbetegedtem és kórházba kerültem. Ismeretlen eredetű minden szervet érintő kiütések jelentek, meg majd két hét után eltűntek, nem himlő volt. Akkor találtak egy 12-15 mm-es az orvos által minilépnek nevezett képződményt, az ultrahangon simán kivehető volt. Az eset óta soha nem betegedtem meg, influenza szezonokat átvészelem, egyetlen felfázásom nem volt vagy orrfolyásom. Elméletileg a lép immunsejteket is raktároz, de nekem valószínűleg kettő is van. Akkor még 11 éves voltam, azóta nem ultrahangoztak csak egyszer úgy három éve terhesség gyanúja miatt és akkor is észrevette egy független orvos a mini lépet (kb 2 cm-re becsülte közvetlen a másik mellett van).
2018. jan. 10. 13:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Csipkedd magad, én is 11 évesen voltam utoljára beteg, de az 82-ben volt.
2018. jan. 10. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!