Cukorbetegség lenne?
Figyelt kérdés
Pár hónapja kiderült,hogy inzulinérzékeny vagyok.Ha cukros dolgokat eszem akkor rosszul leszek.Pl egy darab olvadós cukorkától már szédülök és hányingerem van.Mikor megtudtam,hogy érzékeny vagyok rá teljesen lemondtam a cukros dolgokról,de az ünnepek alatt nem lehetett kihagyni az ilyeneket.Homályos látásom is szokott lenni.Tehát ez erre utalhat?2018. jan. 6. 22:20
1/3 anonim válasza:
Inzulinérzékenység szerintem nem létezik. Az inzulinreziszencia azt jelenti, hogy a sejtjeid kevésbé reagálnak az inzulinra.
Valóban ez a 2-es típusú cukorbetegség elöszobája.
2/3 anonim válasza:
Nem inzulinrezisztens vagy? Ahogy az első írta, ilyenkor nem reagálsz megfelelően az inzulinra, ezért több kell belőle, amitől viszont a kezdeti emelkedés után gyorsan lezuhan a vércukrod. Ez okozhat szédülést, rosszullétet. Valóban a II-es típusú cukorbetegség előszobája. Ha ilyesmi felmerült, akkor érdemes lenne kivizsgáltatni magad, illetve megbeszélni az eredményeket az orvosoddal.
3/3 szamo77db válasza:
Végére kéne járni ennek a dolognak. Vedd úgy, hogy a szervezeted jelzést küldött. Tartózkodj az édességektől, mozogj sokat, rendszeresen ellenőriztesd a vércukrodat! Jó egészséget kívánok neked: egy 2-es típusú cukorbeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!