Cukorbetegség lenne vagy inkább éhség? 15/F?
Figyelt kérdés
Egész nap 731 Kcal-t vittem be, és húslevest ettem (éhség végett). Hízókúrán vagyok.
És Most azt tapasztaltam, hogy megettem egy kis kristálycukrot és gyengeség, remegés jött rám illetve amikor állok szédülök. És kellemetlen most leírni, de valahol olvastam hogy ez a cukorbetegség tünete is LEHET. Viszkedni szokott alulról. Hogy úgy mondjam. De nem mindig csak a suliban például idegesítő. Van amikor nagyon rám jön.
2017. nov. 29. 20:29
1/3 A kérdező kommentje:
Esetleg folyadékhiány?
2017. nov. 29. 20:33
2/3 anonim válasza:
Kevés egésznapra a 730kcal.
Leeshetett a vércukrod.
Mit eszel egy nap?
Hánykg és milyen magas vagy?
Mid viszket?
3/3 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, hogy egész nap 731 Kcal, hanem hogy addig. Azon a napon 1654 Kcal-t fogyasztottam. Magasságom 157 cm. És 42 kg. Ami BMI kevés ezért próbálok hízni.
2017. dec. 2. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!