Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Melyik a legjobb probiotikum?

Melyik a legjobb probiotikum?

Figyelt kérdés
Eddig normaflort szedtem mindig, linexről vannak vélemények ? Vagy van egyáltalán hogy legjobb ? Vagy mind ugyan az ? :)

2018. jan. 6. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Igazából mindd ugyanaz. Csak más a gyártó. Ugyebár a gyógyszeriparba úgy van, ha egy új dolgot felfedezel akkor x évig csak az a gyártó gyárthatja. Jelen esetben a normaflore pl. miután lejárt a licensz a többi gyártó is felhasználhatja a képeletet, hogy sajátot gyártson csak más nevet kell adnia. tehát ugyanolyanok.
2018. jan. 6. 13:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Bio-Kult

Mérföldekkel hatékonyabb a Normaflore-nál!

2018. jan. 6. 15:07
 3/4 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%

Attól függ mire. Bélproblémára, elhízásra, allergiára, hasmenésre stb. más és más baktériumtörzsek bizonyultak hatásosnak a klinikai vizsgálatok során. Így ha konkrét dologra keresel hatásos probiotikum készítményt, akkor utána kell olvasni, hogy abban mely törzsek segíthetnek és olyan készítményt kell keresni ami ezeket tartalmazza.

Ha pedig csak úgy általánosságban keresel jó készítményt, akkor az számít jónak, amiben klinikailag igazoltan hatásos törzsek vannak, legalább 2 milliárd (de 5 milliárd jobb) egyed van egy adagban és van mellette prebiotikum is.

Min. 5 milliárdot tartalmazó probiotikumok: Lactobifid (van benne prebiotikum is), Béres probio, ProBI6 Nutrilab probio, Florabalance plus, Dr. Mercola Complete (prebio is).

2 milliárdos adagok (tehát 2 kapszulát érdemes beszedni egyszerre): Jutavit Probium 6 (prebio is), Vitamin Station ProbFlora (prebio is), ...

Ezek csak amiket én átnéztem és jobbnak találtam szakirodalmak alapján, amikor probiotikumot kerestem, azóta biztos jöttek ki mások is. Külföldön simán vannak 20-30 milliárd baktériumszámú készítmények is.

A normaflore egyetlen esetben előnyösebb: antibiotikum mellé, mert több antibiotikumra is rezisztens (nem döglik meg). Továbbá csak egy törzs van benne, ez azért jó, mert megfigyelték, hogy egyes baktériumtörzsek nem tudnak együttműködni, így hatástalanná válhat ha együtt nyeljük le őket, nyilván ez nem áll fenn, ha csak egy törzs van a termékben.

Ezt a Linex-et kicsit drágállom, különösen hogy minimum 2 tablettát be kell tolni belőle.

2018. jan. 11. 15:20
 4/4 anonim válasza:

én ezt használom már régebb óta és nagyon jó szerintem, és az ára is megfelelő,

[link]

illetve van még ami szerintem nagyon jó ez már árban húzósabb:

[link]

2018. márc. 2. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!