Brutakuz kérdése:
Hozzáértő segitségét szeretném kérni abban hogy miblehet a mandulámon? Kép alul.
Figyelt kérdés
Pár napja vettem észre (gondolom már egy ideje ott lehet) bal oldali mandulámon ezt a valamit.Sajons ful orr gegeszhez csak unnepek utan tudok elmenni és azért aggaszt hogy mi lehet.Ha hozzáértő személy tudna segíteni megköszönném.2017. dec. 19. 15:41
2/8 anonim válasza:
Szia!
Az a fehér kis bigyó? Ha igen no pánik. Mandulakő :) 10/9 embernek van. Tökéletesen ártalmatlan és abszolút felesleges fül orr gégészhez menni vele. Fülpucolóval kipiszkálható otthon. Gyakorlatilag lepedék, baktériumok miatt büdös.
3/8 A kérdező kommentje:
Szia
Igen a a kicsi és alatta az a nagyobb kb 1cm.De az a gond hogy hártya fedi és nem tudom ki piszkálni...😔
2017. dec. 19. 15:51
4/8 anonim válasza:
Akkor ünnepek után doki. De semmi komoly nyugodj meg! Ráér.
5/8 anonim válasza:
Mandulakő,sokaknak van,akinek megvannak a mandulái.Nekem is van időnként,de nem akarom miatta kivetetni a manduláim,mert nincsenek begyulladva.Inkább kipiszkálom,kinyomkodom,csak nagyon öklendezek mikor a torkomba nyúlkálok.Próbálom megszüntetni torok öblögetéssel,próbáld meg te is a gargalizálást langyos sós vízzel.
6/8 A kérdező kommentje:
Ma sikerult elmenni ful orr gegeszhez és azt mondta hogy ez semmi csak a mirigy állomány...
2017. dec. 20. 17:11
8/8 A kérdező kommentje:
Én is.És köszönöm.
2017. dec. 20. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!