Mandulámon fehér foltok. Mi lehet ez, ha nincs begyulladva a mandulám?
Figyelt kérdés
Begyulladt a mandulám, tüszősen. Kaptam rá antibiotikumot, amitől el is múlt a gyulladás és a fájdalom. Ez volt múlthéten.
Ma megnéztem a mandulámat és fehér kis foltok vannak rajta, de nem fáj. Olvasgattam egy kicsit a neten és hát létezik olyan, hogy mandulakő. Meg is nyomkodtam a mandulámat, de nem jött ki semmi. Sós vizes fülpiszkálóval megtörölgettem a mandulám hátsó részét és onnan jött le egy kis genny.
Szerintetek ez el fog múlni? Mit tegyek?
A héten megyek dokihoz.
Így alakul ki a mandulakő szerintetek? Gyógyszerrel lehet kezelni?
2017. nov. 6. 19:44
1/3 Poris2000 válasza:
Ennyi idő alatt nem alakul ki mandulakő, neked biztosan nincsen. Az lehet egyelőre, hogy a korábban felgyülemlett genny ürül most még utólag a már nem gyulladt manduládból, de idővel elmúlik a dolog. Nem kell aggódnod :)
2/3 anonim válasza:
Mi az, hogy ennyi idő alatt nem alakul ki mandulakő? :D Amíg volt mandulám kétnaponta szedegettem ki belőle a "friss" mandulaköveket..
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Amúgy elmúltak a foltok, szóval minden happy :)
2017. dec. 1. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!