Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit csináltok, mikor megvagyto...

Mit csináltok, mikor megvagytok fázva és rosszul vagytok?

Figyelt kérdés
Rosszul vagyok és már eléggé szenvedek... aludni nem tudok, mindenhogy kényelmetlen és nem tudom mivel foglalhatnám el magam miközben baromi fáradt is vagyok... :(

2017. dec. 18. 18:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Vastag zokni, vastag pulóver, sál. Beülök a székembe, betakarózok, és a gépemen filmeket nézek, miközben teát szürcsölök. Elmegyek, veszek egy forró fürdőt. Stb.
2017. dec. 18. 18:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Tünetenyhítő gyógyszereket szedek (ha torkom fáj, torokfertőtlenítő spray-t használok, vagy tablettát szopogatok, ha az orrom van eldugulva, orrspray-t használok, ha köhögök, akkor használok valami készítményt, ha fáj a fejem, lázas vagyok, fájdalom- és lázcsillapítót veszek be, ha komplex problémám van, tehát több egyszerre, akkor komplex készítményt veszek vény nélkül a patikába) és persze megpróbálom túlélni. :)

Ha nem múlik, vagy egyéb, más tüneteket is észlelek (pl. több napig tartó láz, nagyon csúnya köhögés, mellkasfájdalom, színes orrváladék, akkor pedig elmegyek a háziorvoshoz, mivel akkor már tuti, hogy bakteriális fertőzésem van, aki ír fel antibiotikumot és pár nap alatt rendbe szokott tenni.

2017. dec. 18. 18:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Forró fürdő, meleg tea mézzel, C vitamin, tasakos italpor megfázásra, pihenés, aspirin. Mást nem nagyon lehet tenni.
2017. dec. 18. 18:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik, csak egy gondom van vele... nem tudok megmaradni egy helyben, mert megsülök, nagyon izzadok!
2017. dec. 18. 18:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak az első kommentet olvastam még, de köszönöm a válaszokat! :)
2017. dec. 18. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Az nem baj ha meleged van, gyorsítja a gyógyulást. Pihenj. Ne egyél sok cukrot és szénhidrátot.
2017. dec. 18. 19:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Veszek egy jó forró fürdőt, aztán utána gyorsan be az ágyba, nyakig betakarózok, és úgy próbálom átvészelni a helyzetet. Szoktam szedni C-vitamint, teát fogyasztok, illetve Tantum verde, és Aspirin gyógyszert veszek be ha annyira rossz a helyzet. Egy erős megfázást ami hőemelkedéssel, hidegrázással jár, ezzel a módszerrel 2 nap alatt átvészelem.
2017. dec. 18. 19:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Én leginkább káromkodok, hogy miért már megint.
2017. dec. 20. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!