Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Halál előjele? Minden nap...

Halál előjele? Minden nap többször is rosszul leszek. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Tehát. Amit írtam is, naponta többször leszek rosszul. Ez egy tesi órával kezdődött. Nagyon meghahtottam magam szerintem és elájultam. És azóta minden nap rosszul leszek. Amúgy miután elájultam leesett a pulzusom, háziorvoshoz mentem. A neurológiára küldött tovább. Azt hiszi epilepsziás rohamom volt. Pedig én biztos vagyok benne, hogy valami a szívemmel lehet. Most is fekszek az ágyba és olyan ájulás közeli állapotba vagyok. Nem tudom mitől. Nem tudom mit csináljak, hogy elmúljon. Nagyon félej. Mi van ha elájulok és leáll a szívem. Vagy szívrohamot kapok??? Van amikor még ezekkel a gondolatokkal is felidegesítem magam és még rosszabb lesz. És a szívemnél is olyan fura érzés van. Nem nyomás meg ilyesmi, nem tudom megmondani mi ez, furcsa. Most már a kutyám is ide jött teljesen mellém, hozzámsimult, lehet, hogy érzi, hogy gáz van? Ilyet nem szokott csinálnii.

Nagyin félek, hogy holnap reggel nem ébredek fel.

14/L

2017. dec. 6. 22:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Amúgy igen, de lehet. El tudom képzelni stressztől, feszültségtől. Bár nagyon nem érzem magam feszültnek meg stresszesnek, már sokan mondták, hogy az vagyok. Amikor reggel felkeltem úgy aránylag jobb volt, az első óra katasztrófa volt. Komolyan, csodálom, hogy túléltem de aztán meg csak az utolsó órán jött elő. Most, hogy hazaértem kicsit elmúlt. De ha ma este is lesz, tuti szólok szüleimnek.

Amúgy van még egy tippem. Az nem játszhat közre, hogy éppen női problémáim vannak??

2017. dec. 7. 16:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Miért nem ezzel kezdted ? Menstruaciora gondolsz. ?

Hogyne lehetnének !!! Közre játszhat . Ha nem bírsz aludni irj privátba nekem is hasonló tuneteim voltak tegnap és felek ma este

2017. dec. 7. 22:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Pánikroham. Végig kell csinálni a kardiológiai kivizsgálást (vérnyomás többször, EKG, ultrahang), és ha minden negatív, akkor pszichológus.
2017. dec. 8. 19:38
 14/16 anonim ***** válasza:
2017. dec. 8. 20:03
 15/16 anonim válasza:
Na mi volt?jobban vagy?
2017. dec. 9. 14:20
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm. Sokkal jobban vagyok.
2017. dec. 10. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!