Miért ébredek fel többször éjszakánként?
Üdv!
Sok minden közrejátszhat.
pl.:
Hány éves vagy?
Mivel foglalkozol napközben?
Hogyan táplálkozol?: Mikor? Mennyit? Mit? (szerintem ez a fontossági sorrend)
Lelki világodra ható események mostanában?
És ezek mellet érdemes még megfigyelni, hogy az éjszaka melyik órájában ébredsz. Én pl. nagyon rendszeresen ugyan akkor. Ez pedig a test ritmusával, egész pontosan meghatározható módon, az egyes belső szervek működésének napi ciklusával függ össze. Tehát ha tudod, az órát, némi egyedi eltéréseket figyelembe véve bemérheted az aktivizálódó szerved (pl: máj, vese, vastagbél stb.). Szerintem ilyesmit találhatsz neten pl.: szerv óra
Ezen belső szervek a vegetatív idegrendszer irányítása alatt állnak. Az pedig összefügg, és kölcsönösen hatást gyakorol az idegrendszeredre, azaz ily módon okozhat alvászavarokat.
köszönöm a hozzászólást.
16 vagyok,normálisan étkezek bár van nému plusz kilo,nem tudom pontosan mikor ebredek fel mert hamar vissza alszom de 3 fele és 5 fele.Volt olyan hét is amikor majdnem minden nap remalmom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!