Láznál lehet az, hogy annyira magas, hogy félrebeszélsz, homályosan látsz?
Figyelt kérdés
Majdnem 40 fokos lázam volt és valószínű arcüreg gyulladásom is.2017. nov. 19. 17:30
1/6 anonim válasza:
Igen, ez a láz velejárója. Hívd ki az ügyeletet, mert ez nagyon magas.
2/6 anonim válasza:
Hívd azonnal az ügyeletet. Ha 41 fok fölé megy, meg is halhatsz.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem most volt, majdnem két hete szenvedtem vele.
Anyámék meg azt mondták, hogy nem beteg vagyok, hanem bolond stb. Kíváncsi voltam, hogy láz okozhatott-e ilyet, mert nyilván nem vagyok agybeteg.
De igen, ilyen szülőkkel áldott meg a sors.
2017. nov. 19. 17:36
4/6 anonim válasza:
Igen, természetesen okozhat.
Anyudnak meg "gratulálok"...
5/6 anonim válasza:
Szerintem okozhat. De talán még a gyulladás is. Legalábbis mamámnak volt tüdőgyulladása néhány éve, és neki is volt olyan pont, amikor már hallucinált meg félrebeszélt. Pedig amúgy az elméje teljesen rendben van szerencsére. De utánaolvastam neten, és ezt is a lehetséges tünetek között említették.
6/6 Metionin válasza:
Igen, magas láznál előfordul. Nekem gyerekkoromban volt ilyen és -bár a szüleim a tieidhez hasonlóan még tüdőgyulával is iskolába küldtek- akkor tényleg megijedtek és hívták az ügyeletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!