Franletta kérdése:
Hogyan kerülhetnek pszihiátriára?
Figyelt kérdés
Járok pszichológushoz, de 1 hónapban talán ha 3x tudok menni. Ami nekem kevés. Nem érzem azt hogy nyugodtabb lennék vagy egyáltalán hogy használna. Közepes depressziót állapítottak meg. Van róla papír, amiben öngyilkos gondolatok, hangulatingadozások, vagdosás és egyéb dolog van feltüntetve. Beszéltem már lelki segély szolgálattal is, javasolják ebben az esetben a pszihiátriát. Mit kell tennem ilyenkor, kihez forduljak? Persze, anyukám mellettem van, és próbál segíteni ahogy tud. Kérlek valaki valami tanács, megoldás?... Hálás lennék érte!2017. nov. 7. 23:48
1/5 anonim válasza:
Kérj beutalót a pszihiátriára. Neurulógus, pszihiáter/pszihológus fog tudni ilyen beutalót adni.
2/5 anonim válasza:
Ha a pszichiátriára bekerülsz, sosem lesz belőled normális ember! Az antidepresszánsok okoznak nyugtalanságot, agyi tompaságot, öngyilkos gondolatokat, főleg mivel a vérnyomást leejtik az agy kevesebb oxigénhez jut még beljebb a depresszióba! Ha gyógyszer nélkül mozgással és életmódváltással nem tudsz magadon segíteni akkor a gyógyszerek és a pszichiátria sem fog tudni!
4/5 anonim válasza:
Hármas, biztosan nem az, mert orvos ekkora áltudományos baromságot nem ír. Arról nem is beszélve, hogy a vèrnyomásesés nem igazán jellemző antidepresszáns mellékhatás.
Kérdező, egyszerűen csak be kell menni és közölni, hogy nem vagy jól és segítséget kérsz. De háziorvos is tud segíteni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Azt végképp hogy nem támadtatok le:) Mindenkinek a válaszát teljes mértékben megértem, és igazatok van! Nem tudok más megoldást, nem használ a gyógyszer amit szedek, kevés az amit pszichológusnál töltök idő. Én csak meg szeretnék gyógyulni! :((
2017. nov. 12. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!