Az elkopott ízületi porcot lehet vastagítani, vagy sem?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom hogy nem. De olvasni lehet olyat is hogy igen. Mi az igazság akkor? Mert a hivatalos állítás szerint nem vissza regenerálható,csak lassítható a kopás. De van ahol azt írják,hogy a szájon át bevehető porc regenerálók,védők is képesek valamelyest vastagítani a porcot. Én mondjuk ebben nem hiszek,de azért tőlem okosabbak véleményét is meghallgatnám,olvasnám szívesen.2017. okt. 27. 19:44
11/11 anonim válasza:
Azért az orvos szava sem mindig szent, Ő nem fog neked semmilyen alternatívát ajánlani, bár néha azért akad 1-1 aki mondjuk a kisebb problémára valami növényi teát ad nem egyből 20 gyógyszert
Mutet után kap pénzt
Nővéremnek volt egy kisebb problémája, az orvos nem is vizsgálta meg , egyből az volt a válasz, hogy muteni kell,
alternatív gyógymódokat is érdemes felkeresni, nem szabad egyből kés alá feküdni ,ha nem muszáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!