Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az elkopott ízületi porcot...

Az elkopott ízületi porcot lehet vastagítani, vagy sem?

Figyelt kérdés
Én úgy tudom hogy nem. De olvasni lehet olyat is hogy igen. Mi az igazság akkor? Mert a hivatalos állítás szerint nem vissza regenerálható,csak lassítható a kopás. De van ahol azt írják,hogy a szájon át bevehető porc regenerálók,védők is képesek valamelyest vastagítani a porcot. Én mondjuk ebben nem hiszek,de azért tőlem okosabbak véleményét is meghallgatnám,olvasnám szívesen.

2017. okt. 27. 19:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom ahogyan te, tehát nem tudom megcáfolni a leírtakat

A kopást lehet lassítani,de ennyi

a végső megoldás a protézis

De természetesen nem biztos hogy így van

Bár hallottam hogy a kagylókivonatos tabletták azok valamelyest tudnak segíteni, de megmondom őszintén fogalmam sincsen hogy ezek mennyire oldják meg a problémát, teljesen tökéletes viszont biztos hogy nem lesz

2017. okt. 27. 19:51
 2/11 A kérdező kommentje:
hallottam a lipogems nevű őssejtes porcképzésről is. arról sem sokat tudni. állitólag az sem biztos még hogy működik.
2017. okt. 27. 19:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia!Én ha érzem, hogy gondok vannak, akkor természetes alapú glükozamin- és kondroitinszulfátot, MSM-et tartalmazó aloe vera gélt iszom és az segít. Ezt élsportolók, olimpikonok is fogyasztják.Sok jó tapasztalat van vele. Jó páran elmondták, hogy a protézis műtétet is sikerült megúszniuk vele.Már kapható egy új, tojáshéj hártyát és kurkumint tartalmazó bogyó is, ami nagyon jó.Meg van még pár természetes anyag, ami lassítja a kopást,védi táplálja a porcokat, izületeket.
2017. okt. 28. 11:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Az aloeveras készítmények csak külsőleg hatásosak, mivel eléggé gyenge a fehérjeszerkezete és a gyomorsav ezt szétroncsolja, ezért hatástalan belső használatra
2017. okt. 28. 14:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Tehát maga az MSM segít, tanácsnak az előző válaszoló írásából azt mondom, hogy szerintem MSM port szerezz be
2017. okt. 28. 14:07
 6/11 A kérdező kommentje:
a porc vastagítás a kérdés. :) nem panaszok enyhítése. :) msm képes vastagítani? :)
2017. okt. 28. 16:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia!Olvass utána az aloe vera belső jótékony hatásainak, akár a legfrissebb hazai kutatási eredményeknek, amit a debreceni egyetemen végeznek.A porcépítéshez a glükozamin- és a kondroitinszulfát a fontos, az MSM-nek más a hatása.
2017. okt. 28. 21:01
 8/11 A kérdező kommentje:
gülozamin,és a kondroitin épít is valamit vissza?
2017. okt. 30. 15:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia! Épít bizony, ha van még valamennyi porc.Sok tapasztalat bizonyítja..
2017. okt. 30. 22:10
 10/11 A kérdező kommentje:
de akkor az orvosok miért mondják hogy nem?
2017. okt. 30. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!