Mennyire betegen engedik meg, hogy hiányozz?
Figyelt kérdés
Engem még 40 fokos lázzal is bezavarnak, az más kérdés, hogy ilyenkor haumza is küldenek...2017. okt. 11. 05:41
1/1 anonim válasza:
A 40 fokkal nem normális, te jó ég!!
Engem néha akkor sem küldenek be ha nincs is lázam, (hozzáteszem nagyon ritkán vagyok lázas, pedig ugyanolyan rosszul vagyok mint aki az, csak nem vagyok ilyen alkat, szóval ez nálam nem mérvadó) csak mondjuk, nagyon náthás vagyok, és alig bírok beszélni annyira fáj a torkom. Olyankor mások érdekében is maradhatok. De mondjuk keveset vagyok beteg, ezért belefér, hogy kisebb betegséggel is maradhassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!