Elmehetek betegen suliba?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék hiányozni,általában nem is szoktam otthon maradni betegen sem.Az idei tanévben már hiányoztam is,elkaptam a hányós vírust,szóval az kötelező ágy volt.
Fáj a torkom(valószínűleg a mandulám,mert fáj a fülem alatt a nyakam),folyik az orrom.Lázam soha sincs,a szemeim egy kicsit égnek.
Lehet belőle komolyabb problémám,ha nem megyek el orvoshoz? (Túl sok gondolkodási,és változtatási lehetőségem nincs,mert kollégista vagyok,szóval ma délutánig el kéne döntenem.)
2017. márc. 5. 09:20
1/3 anonim válasza:
Betegen ne menj iskolába...ki kell kuralni es feküdni.
Ha suliba mesz igy majd csak rosszabb lesz.
Par nap hiányzásba nem halsz bele szerintem de te tudod.
2/3 anonim válasza:
Ilynekor könnyen léphetnek fel szövődmények és akkor nem 2-3 napot hanem esetleg 2-3 hetet kéne otthonmaradnod,úgyhogy jobban "megéri" most kifeküdni,kikezelni.
3/3 anonim válasza:
Meg ha betegen mész, tovább is adogathatod másoknak, az se jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!