Lassan 2 éve küzközdök bélbetegséggel és egyre reménytelenebbé válik a helyzet. Végbél előesésem és vastagbél renyheségem van. Mostanára vagyok túl egy szigmabél rezekción és egy bélrendszert megtartó haló beültetés beavatkozáson. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mostanára mindent megpróbáltam, 2 liter folyadék, kefir, yoghurt, probiotokumos italok, tej, tejeskávé, főzelékek, gyümölcslék(100%), gyümölcsök (kiwi, szilva, szőlő) de hiába a székletlágyító is (laevolac) semmi hatás. Nagyon kevés, kemény és darabos székletem van ami nem is magától jön, csak erőltetéssel, ami most nem is nagyon megy a friss műtétem miatt, a végbél viszont kifordul a nyíláson, a széklet meg megáll benne.2017. okt. 9. 15:40
1/5 anonim válasza:
Körömvirág tea, biztos jó lesz! Jó egészséget!!
3/5 anonim válasza:
Azzal tudlak vigasztalni, hogy nemsokára megszűnik az összes betegség. Honnan tudom? A Biblia kijelenti az Ézsaiás 33:24-ben "Egyetlen lakos sem mondja majd: Beteg vagyok! A népnek, mely a földön lakozik, megbocsáttatott a vétke." Utána nézhetsz ennek az ígéretnek!
4/5 A kérdező kommentje:
mindig is stresszes voltam és erőlködős fajta, még ha szükség se volt rá. már 14 évesen is kifordult a végbél a felszinre de akkor még nem okozott tünetet és nem akadályozott semmit. egy nap csak azon kaptam magam 6 év eltelte után hogy valami nagy dolog jön ki hátulról, amit először azt hittem hogy széklet, de megláttam hogy az egy 20 cm-es bélszakasz.
2017. okt. 10. 04:07
5/5 A kérdező kommentje:
az első műtétem (halóbeültetés) a beleimet és ezzel együtt a végbelet is megemelte,ezáltal nem tudott kifordulni. valahogy azt éreztem hogy a probléma nem volt megoldva csak a bél volt megfeszitve. szerencsére egy évig húztam vele, lassan romlott el, mindig egy kicsit kijebb jött, és ezalatt az év alatt olyan béltisztítókkal jártam, amit a kolonoszkópiához használnak. eleinte 1-2 zacskóval (2-4liter) majd már csak 3-4 zacskóval (6-8liter) endostar, endogol, ezeket használtam. a végén már nem hatott semennyi mennyiség, semmilyen hashajtó sem, annyira rosszul lettem hogy sürgősségivel kellett menni a kórházba, ez volt most szeptemberben, de a helyzetem most se sokkal jobb. se étvágyam, aludni se tudok, a szél meg a széklet erőltetéssel megy, sokszor váladékozik a végbél, állandó székelési inger
2017. okt. 11. 00:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!