Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vastagbéltükrözésnél bódítás?

Vastagbéltükrözésnél bódítás?

Figyelt kérdés
Sajnos mennem kell vastagbéltükrözésre, az oldalon az volt írva, hogy altatásban, de a telefonba azt mondták intravénás bódításban csinálják. Ebben mennyire érzek valamit, mennyire kellemetlen? Ha már fizetek érte 55ezer forintot akkor szeretném teljesen fándslom mentesen. Konkrétan Dr. Kiss Gyula, Debrecen

2017. aug. 9. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem ismerosom esett at ilyenen. Ot is boditottak. Semmire nem emlekezett.
2017. aug. 9. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt már 4-5 vastagbéltükrözésem van amelyik fájt,de az utolsónál semmit nem éreztem.Azt sem tudtam ki kivel van.Utána úgyis pihenned kell egy-két órát,addig nem engednek haza!Nekem injekcióban adták be Dormicum injekciót ez egy bódítóinjekció. Nem fogsz érezni semmi,ha meg fizetsz érte akkor jobban odafigyelnek mint egy ambulancián
2017. aug. 9. 16:53
 3/3 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

Én a minap estem át egy bódításos vastagbél és gyomortükrözésen. A vizsgálat előtt kaptam egy Dormicumos bódítóinjekciót, majd egy perc múlva indult is a vizsgálat. Oldalamra fektettek és jött a cső. Nekem nem igazán hatott a bódítás, végig magamnál voltam és egyszer-kétszer éreztem fájdalmat, de teljesen kibírható. Azt mondták, hogy azért fájhatott jobban, mert nekem gyulladás van a belemben. De ismerek olyat, aki semmit se érzett bódítás után, mondhatni végigaludta. Mindenkire másképp hat, de nem egy kibírhatatlan vizsgálat, sokkal jobban izgul az ember előtte, de utána már azt mondja nem is volt ez olyan vészes.

Bár látom ez nem mostani kérdés, valakit lehet még érdekel a tapasztalatom.

2017. okt. 16. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!