Mit lehet tenni, ha a suliban mindig csak az az egyetlen kislány tetves? (többi lent)
Kislànyom màsodikos, ugye épphogy megkezdődött a tanítàs, a tetű megjelent ugyanabban a kislànyban, akiben tavaly 3x!
Mostmàr rohadtul elege van minden anyukànak ebből.
A csalàd nem a tisztasàgról híres.
Kérdésem az lenne, hogy megjelenhet neki azért a fejtetű mert retkesek?
A gyàmhivatalt ennyi tetvesség utàn nem avatja be a védőnő?
Köszönöm a vàlaszokat.
Azért mert retkesek, nem jelenik meg a fejtetű.
Viszont, ha egyszer elkapta valakitől, és otthon nem fertőtlenítek mindent, amit ilyenkor kell, és/vagy a testvéreit, szüleit nem kezelik, újból vissza fog mindig fertőződni.
Sajnos a gyámhivatali eljáráshoz ez édeskevés.
Köszönöm.
Sajnos a kislàny jóban van az én lànyommal, apja eddig àthordta hozzà jàtszani, megtiltottam.(elvàltunk, hétvégente nàla van a gyerek)
A kislànyt kiközösítették, volt szülő aki szólt a tanàrnak, hogy azonnal ültesse szét az ő gyerekétől.
Én is félek, remélem apja betartja amit kértem.
Akkor biztos az lehet, hogy nem kezelik ki rendesen.
Igen, csütörtökön lesz pont szülői.
Nagyon sajnàlom a kislànyt én is, sajnos anyja-apja alkoholista, szerintem ràjuk màr semmi nem hat.
Egy községben lakunk, mindenki tud mindent.
Az osztàlyba 14-en jàrnak, kivétel nélkül mindenki nagyon rendezett körûlmények között, tiszta, rendes szülőkkel, kulturàlt hàzakban.
Sajnos ők akik egyedül koszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!