Zúzodás lehet vagy akár csont repedés?
Figyelt kérdés
4 napja elestem ls a bal kezemen középsö ujjam be ütötem kicsit.Azóta a középsö ujjam közepénél be dagadt kissé hálistenek nem fáj,csak nem tudom anyira be hajlitani dagadás miatt. mozgatni is tudom. Viszont ma már ugy látom le ment a dagadás és be tudom hajlitani teljesen az ujjam de viszont a teljes be hajlitásnál érzem még egy kicsit érzékeny a csont belül ahol a dagadás volt.szerintetek?2017. szept. 14. 22:23
1/4 anonim válasza:
Valiszinu hogy zuzodas
Csontrepedes az fajdalmas de azert menyj el meg vizsgaltatni
De ne aggodi
2/4 A kérdező kommentje:
nem fáj a dagadás is lement. viszont ahol bedagadt ott a csont kicsit fáj ha meg nyomom és picit ojan.akor mintha feszülne
2017. szept. 15. 19:01
3/4 anonim válasza:
Nem repedes ne izgulj. Egyebkent nem minden esetben faj a repedes, nekem anno 2005-ben otodikes koromban a combcsontomon keletkezett repedes mert mit csinaljon a gyerek a suliban ha ne rohangaljon es elestem, bevagtam a terdemet abba a tomorfa alacsony padba.... csak zsibbadtmeg bedagadt mint a hetszentseg kb 20 percen belul, de meg hazabotorkaltam sulibol labon, igaz az 5 perces ut fel ora volt mert a tanarom nem hitte el, h gaz van :D 3 honap gipsz kovetkezett utana. Nem ment le a dagadas, sot az ido elorehaladtaval egyre jobban dagadt.. ugyhogy az zuzodas lesz :)
4/4 A kérdező kommentje:
és a zuzzódás hogy múlik el ??
2017. szept. 17. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!