Kunzer kevin kérdése:
Ez Hererák Vagy nem?
Figyelt kérdés
Sziasztok ma észrevettem a heregolyomon egy csomót És lázas voltam ez ettől van vagy ennek valami más problémája van nagyon lázas voltam két napig köszönöm a válaszokat2017. aug. 28. 23:03
1/3 anonim válasza:
nekem ez így túlságosan is akutnak hangzik. Egy hererák nem egyik napról a másikra alakul ki, pláne nem láz kíséretében.
A rák válthat ki lázat, de nem úgy, ahogyan te meséled.
Ez inkább valami fertőzés, gyulladás, esetleg valami sérülés.
Ha még pár nap múlva is lázas leszel, meg ott lesz a csomó, menj el vele orvoshoz, mert bár ez 99% hogy nem rák, attól még nem is egészséges. És egy ilyen heveny fertőzés egy életre impotenssé, sterillé tehet, ha nincs időben kikezelve, szóval nem játék.
2/3 anonim válasza:
Szia, hát nem vagyok orvos, és rosszindulatúnak sem szeretnék tűnni, de miért nem látogatsz el egy orvosi rendelőbe? Bár valószínűleg ez nem rák, hisz a tüneteidnek ezer más oka is lehet, mint mondják jobb félni mint megijedni. :) A kérdésedre a választ sajnos így virtuálisan láttatlanban, orvosi képzettség nélkül senki nem fogja tudni megadni, hiába hogy ez már a XXI. század. Szóval ha aggódsz menj el egy kivizsgálásra! :) Jó egészséget kívánok :)
3/3 A kérdező kommentje:
De mar 4 napja rajtam van 14 eves vagyok mèg szuz ) es nagyon megilyedtem es kicsit nagyobb 😭
2017. szept. 1. 01:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!