Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ki hogyan. Gyógyult meg a...

Ki hogyan. Gyógyult meg a méhszájsebből?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokat szeretnék gyűjteni, hogy ki hogy gyógyult meg a méhszájsebből fagyasztás és egyéb műtét NÉLKÜL.

Akinek van tapasztalata, kérem írja meg.

Az orvosomtól kezelést nem kaptam, mondván, ha romlik a citológia, majd megműtjük. Én ezt nem akarom megvárni. Fiatal nő vagyok.

Sajnos fizetős orvoshoz nem tudok elmenni.

2017. aug. 21. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez pont az a kategória a betegségek közül, amit nem lehet csak úgy házilag kezelni, gyógyszer sincs rá. Az orvosodnak igaza van. De ne aggódj, ha rosszabbodik, nem lesz gond, egy kis műtét, szövettanvétel, 3 havonta kontroll 1 évig, ha nincs gond, akkor évtizedekig is tünetmentes lehetsz. Engem műtöttek ezzel, saját tapasztalatot írtam le.

De a méhszájseb spontán is gyógyulhat. Mindenképp járj rendszeresen orvoshoz.

Sok helyen azok is maszekolnak, akik előtte a rendelőben, kórházban lehúzzák a 8-12 órájukat. Semmivel nem viselkednek másképp, nem lesz kevesebb a szaktudásuk. Ha nincs rá pénzed, ez a támogató tanácsom.

2017. aug. 21. 22:16
 2/3 A kérdező kommentje:

Nagyon aggódok, mert NEM akarom, hogy megműtsenek. Pánikos vagyok a műtétektól, a fogászaton is elájulok, másrészt, ha elmegyek több hónapra táppénzre, amire akkor muszáj lennék, mert fizikai munkát végzek, elveszíteném az állásomat. Fiatal nő vagyok, még nincs gyermekem és az orvos mondta, h roncsolással jár a műtét és utána NEM is valószínű, hogy lesz.

Olvastam olyat a neten, h volt, akit kúpokkal ki tudtak kezelni. Azért kérdeztem, hogy hátha járt így valaki.

2017. aug. 22. 06:10
 3/3 anonim válasza:
Ne úgy gondolj rá, mint egy műtétre. Beavatkozás. Többféle módon csinálják. Nekem most augusztusban volt.
2017. szept. 25. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!