Ez milyen betegségre utalhat egy 18 éves lánynal?
Mar szinte mindig amikor fekvő helyzetből felkelek nagyon elszedulok elsötétül előttem minden nem látok semmi elkezd remegni a lábam meg a kezem és megkell állnom ey 15 másodpercig mert nem bírok tovább menni.
Mar többször is volt olyan hogy ugye felkeltem és annyira rosszul lettem hogy elvesztettem az eszmeletemet.
Ez teljesen természetes (a háziorvosom mondta). Velem is előfordul, főleg így melegben, illetve fokozott fizikai aktivitás után. Hirtelen leesik a vérnyomása az embernek, és ennyi. Mondjuk én még az eszméletemet nem vesztettem el. Szerintem beszélj a háziorvosoddal, úgyis az lesz, hogy mérd rendszeresen a vérnyomásodat. Ha mindig nagyon alacsony, kávézz/szedj egy kis koffein tablettát (tescoban is lehet venni, nekem emeli a vérnyomásomat valamennyire). :)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!