Tapasztalatok? Szerintetek nagy lehet a baj?
Figyelt kérdés
Szerda ejjel annyira rosszul voltam, hogy be kellett mennem az ugyeletre.. nagyon felment a vernyomasom, es egyszeruen ugy ereztem,nem vagyok magamnal.. nem fogtam fel semmit abbol ami koulottem tortent.. elotte igazabol mar 2 napja nem aludtam es akkor is ereztem ezt a "nem vagyok magamnal"erzest, de akkor nem ilyen durvan. Az ugyeleten adtak egy fel xanaxot, hogy tudjak aludni, tudtam is, csak az a baj hogy azota is rohadt faradt vagyok. Mi a velemenyetek errol?2017. aug. 11. 15:53
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg pánik rohamod volt. Ha idegennek, furcsának érezted magad, az a deperszonalizáció. Ha a külvilág volt furcsa, az meg a derealizáció. Mindkettő szorongásos tünet, nem veszélyes, és elmúlik. A fáradtság részben a nyugtató utóhatása, részben az idegi kimerültség okozza. Pihenj sokat, és csinálj könnyed, vagy vidám dolgokat. Vígjátékok nézése, kreatív hobbi, vagy sétálás. Ez a jelenség gyakori, de nem vészes.
2/2 A kérdező kommentje:
Remelem, hogy csak ez volt a baj. Sokan momdjak hogy a dohanyzas miatt felmondta a szolgalatot a szivem, de konyorgom, 4 eve d0hanyzom, nem hinnem hogy ez ido alatt ennyire kikeszult volna..
2017. aug. 11. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!