Van aki már hosszú idő óta alkoholt fogyaszt és mégse lett daganatos?
Figyelt kérdés
2017. aug. 11. 11:54
1/9 anonim válasza:
Egyedül vagy hülye vagy fogják a kezed?
2/9 anonim válasza:
há' de gyere Bodri kutyáááááááááááááám hukk! Itt vagyok pl. én hukk. van még kérdés? hukk.
3/9 A kérdező kommentje:
#1 Magyarázdkmeg miért vagyok hülye pls.
2017. aug. 11. 12:20
4/9 anonim válasza:
Azért, mert rengeteg alkoholista van az országban, daganatos megbetegedés nélkül.
5/9 anonim válasza:
Sőt, olyanok is vannak, akik végigbagózzák az életüket, mégsem lesznek rákosok. Mások meg soha nem dohányoztak, sportoltak, stb., és mégis.
6/9 anonim válasza:
kérdezőcske, hukk nem keverd a májzsugorral? az a sok alkoholtól valóban valószínű elindul. Mert méreg - a máj méregtelenít, ez a feladata, és egy mennyiségen és huzamos időn túl nem bírja, ezért megbetegszik. Az gyakori az alkoholistáknál. hukk. Nem hukk, le is állok, mert az nem jó.
7/9 anonim válasza:
Van bizony és olyan is, aki nem fogyaszt soha és mégis daganatos.
8/9 A kérdező kommentje:
Én egyébként a rákot úgy képzelem el, mint egy szerencsejátékot, valakinek nincs szerencséje. De az is lehet, hogy ez a betegség nem is annyira gyakori csak a média fújja fel, ami elég valószínű.
2017. aug. 11. 15:29
9/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? ha 14 felett nézd meg a statisztikákat.
Sajnos, butaságot írsz. Egyébként meg a válaszokat illik megköszönni. Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!