Ha sokszor korán kelünk éjjel 4-5kor akkor az hosszú távon fogyaszt?
Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 22:21
2/12 anonim válasza:
Nem hiszem... Akkor én a vizsgaidőszakok alatt elfogytam volna :D
3/12 anonim válasza:
Miért fogyasztana. :DDD Sőt, a kevés alvástól elég hamar meg lehet hízni, mert a szervezeted így pótolja az energiát, az alvás helyett. Ha teheted, inkább aludd ki magad.
4/12 anonim válasza:
4-5 óra az már nem éjjel, hanem hajnal.
5/12 anonim válasza:
A fogyásért meg kell szenvedni türelemmel. Mozgás, mozgás, mozgás... okosan és szorgalommal. Felejtsétek a trükköket, diétát és pirulákat.
6/12 anonim válasza:
Nem, az elégtelen mennyiségű alvás éppen ellenkező hatású.
7/12 anonim válasza:
Én fogytam tőle, de napközben kint kertészkedtem és nem sokat ettem.
8/12 anonim válasza:
én amióta rosszalvó vagyok csak hiztam... utána is olvastam a több alvás segit a fogyásban.
9/12 Tarnóczi László András válasza:
És meg jegyezném hogy a fáradság nem fogyaszt inkább baleset veszélyes emiatt el gázolhatnak vagy ha te vezeted akkor te okozol balesetet másnak!!!
Inkább pihenjél!!!!
Ne kerüljél be a kiszolgáltattak seregébe!!!
10/12 Icsiro válasza:
Szerintem fogyaszt, ha az így nyert időt tornázással töltöd és utána keveset reggelizel ebédelsz és vacsorázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!