Kaphattam el így bármit is? Annyira félek.
Még februárban történt az incidens. A suli wc-t használtam, kicsit feldúltan, mert felidegesítettek az osztálytársaim. Le volt hajtva az ülőke, én pedig felhajtottam, azonban ahol hozzáértem, nedves volt. Jég hideg volt, víz állagú, így automatikusan víznek is gondoltam...
Reflexből a falhoz nyúltam, mivel két zsebkendő volt nálam, azt meg nem akartam erre pazarolni, a ruhámba pedig nem szerettem volna beletörölni, és azon húztam végig az ujjam. Nos, ezt követően az egyik zsepivel letörölgettem az ülőkét, majd miután végeztem, azzal a kezemmel, amivel belenyúltam a dologba, kitöröltem magam. Alapos kézmosás, stbstb, mentem a dolgomra.
Még aznap este elkezdett gyötörni a gondolat, hogy mi van, ha nem víz volt?
Azóta konkrét rettegésben élek. Nem merem elmondani senkinek, mert a szüleimet már így is aggasztja a "paranoiám", meg mit gondolnának... De nagyon félek. Nem tudom, mit kellene tennem.
Komoly betegséget kaphattam el így? A HIV/AIDS az, ami nagyon aggaszt... Ettől borzalmasan félek, annak ellenére, hogy szűz vagyok, nem élek szerelmi/nemi életet, illetve soha nem drogoztam, és nem is fogok.
Tudtommal nem volt semmiféle sérülésem odalent, de nagyon félek, mi van, ha csak nem tudtam róla?
Sajnos a zsebkendő, mivel vékony, átázott, így ezzel sem tudom magam nyugtatni...
Kérlek, segítsetek! Nem bírom ezt tovább...
Szerintem a betegségtől nem kell félned. Ennyitől nem kaphatsz AIDS-et. :)
Ha lett volna odalent sérülésed, arról tudnál. Nekem már volt ilyen jellegű kidörzsölés, meg fel is sértettem borotvával, és azért megéreztem. :"DDD Enyhén szólva. Amikor lenti sebed van, az legalább enyhén fáj/csíp, főleg, ha pisilsz.
Mindenesetre amilyen lelki állapotban vagy, mindenképp ajánlanám az orvost, hogy végezze el rajtad a megfelelő vizsgálatokat. Egy szakembernek valószínűleg jobban fogsz hinni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!