Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek a pánikbetegségből...

Riki11 kérdése:

Szerintetek a pánikbetegségből ki lehet-e gyógyulni mit csináljak hogy jo legyen?

Figyelt kérdés
23 éves fiú vagyok 20 évesen jött elő az első roham... Voltam pszihiàtriàn is frontint ajànlott meg hangulat javitót!! Igaz hogy nem ugy szedtem ahogy mondta csak reggel 1et es ennyi mikozben reggel délben este kellet volna!!! 3 evig nem is voltam fele felesegem iratta a gyogyszert... De a tunetek egyre jobban jonnek elő.. Mitcsinàljak ajaljatok valami jo megoldàst!! Jah és nem jàchat kozbe a gyomor sav mert nekem van es szedek ra gyogyszert... Egy normàlis napom nincs a fukaszàlàs se megy ugy mint ezelőt mert jonnek a rohamo..

2017. aug. 4. 05:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, kilehet.
2017. aug. 4. 06:51
 2/5 A kérdező kommentje:
És hogyan miként?
2017. aug. 4. 07:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon hosszú folyamat. Nem ismerem az életkörülményeidet, szociális életedet, problémáidat, így nem is igazán lehet tanácsokat osztogatni. Az életeden mindenképp változtatni kell, kevesebbet kell stresszelni, ki kell üríteni az elmédből a káros gondolatokat pl. azzal, hogy valamivel elfoglalod magad. Sportolj valamit, attól egészségesebbnek, erősebbnek érzed majd magad, plusz addig sem butaságokon gondolkozol.
2017. aug. 4. 09:13
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm hát igen csak egyik rosz tulajdonságom hogy türelmetlen vok
2017. aug. 4. 12:03
 5/5 anonim válasza:

"Igaz hogy nem ugy szedtem ahogy mondta"

talán máris itt az első probléma..

2017. aug. 27. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!